Εκπομπή
«Teen city vibe» Alpha, 17.00
Στη σημερινή εκπομπή ο Γιάννης Κορφιάτης επισκέπτεται την αρχοντική και κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, το βορειότερο νησί του Ιονίου με τα έντονα βενετσιάνικα στοιχεία. Εκεί συναντά τον Φάμπιο, την Ολγα και τον Χρήστο. Οι τρεις τους ξεκινούν από την πλατεία Λιστόν με σκοπό να κάνουν έναν αγώνα κρίκετ. Στη συνέχεια, κάνουν slack line στην πλατεία Σπιανάδα, προσπαθώντας να ισορροπήσουν πάνω σε έναν ιμάντα. Δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν βόλτα και στα καντούνια για να δοκιμάσουν το παραδοσιακό κουμκουάτ καθώς και στον Κήπο του Λαού για να συναντήσουν τους φίλους τους και να κάνουν το speed date.


Ξένες ταινίες
«Ο πλανήτης των πιθήκων: η εξέγερση» (Rise of the planet of the apes)
ΣΚΑΪ, 21.00
Ενας χιμπαντζής που μεγαλώνει ανάμεσα σε ανθρώπους βρίσκει πρόσβαση σε ένα πειραματικό φάρμακο που του δίνει ανθρώπινη ευφυΐα και συναισθήματα. Αναζητώντας εκδίκηση για τα άλλα ζώα του είδους του που βρίσκονται φυλακισμένα σε ένα καταφύγιο για πρωτεύοντα θηλαστικά, δίνει και σε άλλους χιμπαντζήδες το ίδιο φάρμακο. Σύντομα, θα δημιουργήσει έναν στρατό από ευφυείς πιθήκους, έτοιμους για επανάσταση ενάντια στο ανθρώπινο είδος. (ΗΠΑ, 2011, 106′)

«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία» (Asterix et Obelix: Αu service de sa majeste)
Star, 22.20
Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο προκειμένου να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη. (Γαλλία / Ισπανία / Ιταλία / Ουγγαρία, 2012, 102′)

HeliosPlus