Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 08.45
Πώς μπορούμε να διώξουμε πιτυρίδα και ξηροδερμία από τα μαλλιά; Βρίσκουμε τα αίτια της πιτυρίδας που «προτιμά» άνδρες και της ξηροδερμίας που «προτιμά» γυναίκες ώστε να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Επίσης θα μάθουμε ποια είναι τα νέα εντυπωσιακά οφέλη της ντομάτας, τι δείχνουν τα νέα επιστημονικά δεδομένα για την ντομάτα και πώς τη συνδυάζουμε για να είναι πιο θρεπτική.
Ξένες ταινίες
«Ο πληροφοριοδότης» (The departed)
Star, 22.00
Στην τρίτη συνεργασία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον μέντορά του Μάρτιν Σκορσέζε, ο ηθοποιός υποδύεται έναν μυστικό αστυνομικό χωμένο στους κόλπους της συμμορίας ενός επικίνδυνου γκάνγκστερ της Βοστώνης (Τζακ Νίκολσον), ο οποίος με τη σειρά του έχει το δικό του «καρφί» (Ματ Ντέιμον) στους κόλπους της αστυνομίας. (ΗΠΑ, 2006, 145′)
«7 δευτερόλεπτα» (7 seconds)
MEGA, 23.00
Ο Τζον Τάλιβερ είναι επαγγελματίας ληστής με πλούσιο βιογραφικό. Πρώην κομάντο στη Δύναμη Δέλτα, εκτελεί τώρα με ακρίβεια άψογα σχεδιασμένες ληστείες. Αυτή τη φορά όμως η καλοσχεδιασμένη ένοπλη ληστεία που οργάνωσε με την ομάδα του θα πάει στραβά, με καταστροφικές συνέπειες. Οι κανόνες του παιχνιδιού ανατρέπονται: ο Τζον θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με τους εχθρούς του, ο καλύτερός του φίλος θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του και η επιβίωσή γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. (ΗΠΑ, 2005, 120′)
«Εκτός νόµου και χρόνου» (The guard)
ΣΚΑΪ, 01.30
Oλη η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την εκκεντρική προσωπικότητα ενός χωροφύλακα σε παραθαλάσσια πόλη της Ιρλανδίας όπου υποτίθεται είναι το πέρασμα για την εμπορία ναρκωτικών. Περιστοιχισμένος από αρκετούς ανόμοιους μεταξύ τους χαρακτήρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας μαύρος πράκτορας του FBI (Ντον Τσιντλ) o Μπόιλ, τον οποίο υποδύεται σε φοβερή ρέντα ο Μπρένταν Γκλίσον, βρίσκεται στον δικό του κόσμο και απογειώνει την ταινία του Τζον Μάικλ Μακ Ντόνα. (Αγγλία / Ιρλανδία, 2011, 96′)

HeliosPlus