Τηλεπαιχνίδι
«Ρουκ Ζουκ»
ΑΝΤ1, 15.00
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το «Ρουκ Ζουκ» επιστρέφει, βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούργια στοιχεία. Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα «Ρουκ Ζουκ» και το παιχνίδι ξεκινά.
Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Ο Πέρης και η Φρίντα εισβάλλουν για ακόμη μία φορά στη ζωή του Ηλία και της Μαρίνας. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι έχει γίνει, εν αγνοία της, διασημότητα στους ακαδημαϊκούς κύκλους της Μασαχουσέτης. Ο Μηνάς προσπαθεί να στρατολογήσει παίκτες για την ομάδα, γιατί έχουν αρχίσει να λακίζουν σιγά-σιγά οι αρχικοί. Η Λένα ζηλεύει τα σπίτια με πισίνες και αγοράζουν με το Σίμο μια πλαστική. Μια χαμένη κάλτσα, μια συσκευασία που δεν ανοίγει, Διονύσης και Νικολέτα τρώγονται με το παραμικρό. Συμβαίνει κάτι ή απλώς είναι η μέρα της γκρίνιας;
Ξένες ταινίες
«Inception»
Star, 21.00
Ο Κρίστοφερ Νόλαν κάνει μια βουτιά στον κόσμο των ονείρων με πυρήνα τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έναν επιδέξιο ληστή των πολύτιμων μυστικών από τα βάθη του υποσυνειδήτου. Η Μαριόν Κοτιγιάρ δίνει την πιο ζεστή ερμηνεία σε αυτό το δαιδαλώδες, δυσνόητο αλλά εμπνευσμένο σε αισθητική θρίλερ. (HΠΑ, 2010, 132′)
«Υπέρτατη πρόκληση» (Maximum risk)
MEGA, 24.00
Μετά τη δολοφονία του δίδυμου αδελφού του, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ένας απόστρατος αξιωματικός του γαλλικού στρατού πηγαίνει στη Νέα Υόρκη αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους του. Εκεί συγκρούεται με τη ρωσική μαφία. (ΗΠΑ, 1996, 98′)

HeliosPlus