Το 20% της ΑΝΕ Σύμης απέκτησαν οι «Γραμμές Ευβοϊκού»

Στην εξαγορά του 20% των μετοχών της ΑΝΕ Σύμης προέβη η ναυτιλιακή εταιρεία «Γραμμές Ευβοϊκού». Με την κίνηση της αυτή, η εταιρεία προχωρτά στην πραγματοποίηδη των στόχων της σε μια προσπάθεια εδραίωσης της θέσης της στο χώρο της ναυτιλίας.

Στην εξαγορά του 20% των μετοχών της ΑΝΕ Σύμης προέβη η ναυτιλιακή εταιρεία «Γραμμές Ευβοϊκού».
Με την κίνηση της αυτή, η εταιρεία προχωρτά στην πραγματοποίηδη των στόχων της σε μια προσπάθεια εδραίωσης της θέσης της στο χώρο της ναυτιλίας.

Σε κοινές τους δηλώσεις οι κ. κ. Β. Καρογιάννης και ο Αν. Κοντός, βασικοί μέτοχοι της εταιρείας ανέφεραν ότι προχωράνε γρήγορα στους στόχους τους και υλοποιούν κατά λέξη όσα είχαν υποσχεθεί και ανακοινώσει προ διμήνου.

Θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας τους και την ανάγκη του επιβατικού κοινού.
Η εταιρεία στα πλαίσια της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα ενδυναμώνει τον στόλο της με πλοία που πληρούν όλες τις κατάλληλες υποδομές καλύπτοντας τις ανάγκες της εξυπηρέτησης των επιβατών και προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες από το έμπειρο ναυτικό και ξενοδοχειακό προσωπικό της.
Στοχεύει δε σε πρόσθετα έσοδα και απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού εξυπηρέτησης των προορισμών και κάλυψης των αναγκών της θεαματικής αύξησης τουρισμού για το 2017.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.