Το vima.gr προσφέρει για την Παρασκευή 9 Ιουνίου

Μουντιάλ 2018 – Ρωσία
Προκριματικά
Βοσνία – Ελλάδα ΣΚΑΪ, 21.45
Στη Ζένιτσα θα ταξιδέψει η εθνική ποδοσφαίρου για να αντιμετωπίσει τη Βοσνία στη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.


Ελληνικές σειρές
«Παραμύθι αλλιώς» Alpha, 21.00
Μετά την απόδραση του Βαρθολομαίου, όλη η βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία, παραγκωνίζοντας τον πατέρα της. Καλεί γενική βασιλική συνέλευση, αποκλείοντας όμως από αυτήν τη μικρή της αδελφή, Πριγκίπισσα Αικατερίνη. Από την άλλη μεριά, οι απόγονοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με την επιστροφή τού συντρόφου τους και την τροπή που παίρνουν τα πράγματα μετά τον ερχομό τού αγνώστου στη ζωή τους. Ο Βαρνάβας επισκέπτεται τον Κορνήλιο, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του (αφού ήταν έμπιστος του πατέρα του) αλλά και πολλά μυστικά για την Πριγκίπισσα Αικατερίνη.


Ξένη ταινία
«Ανθρωπος από ατσάλι» (Man of steel)
STAR, 22.20
Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή. Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Οταν ενηλικιώνεται, ξεκινά μια εντυπωσιακή περιπέτεια αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σε αυτόν τον κόσμο. Ενα τυχαίο γεγονός θα φέρει στον δρόμο του τη μαχητική δημοσιογράφο Λόις Λέιν, της οποίας και θα σώσει τη ζωή. (ΗΠΑ, 2013, 128′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.