Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Ο Αχιλλέας παρακολουθεί τη Ρενάτα και τον Βλάση για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Ομως αυτό δεν είναι το μόνο του πρόβλημα. Οι τράπεζες γυρνούν την πλάτη τους στη Sofo και οι Βλάσης, Αχιλλέας και Αιμιλία καλούνται να βρουν λύση. Η Ισμήνη δέχεται πρόταση για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες, αλλά ο Μίμης δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα.
Ξένες ταινίες
«Αγριότητα» (Savages)
Star, 22.20
Ο Μπεν και ο Τσον είναι επιστήθιοι φίλοι, ασχολούνται με την καλλιέργεια μαριχουάνας στη Νότια Καλιφόρνια και μοιράζονται την ίδια γυναίκα, την Οφηλία. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή μέχρι τη στιγμή που ένα μεξικανικό ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών θέλει να συνεργαστεί μαζί τους. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει καθώς οι τρεις φίλοι αρνούνται να υποκύψουν στις απαιτήσεις τους. Για να εκβιάσουν τον Μπεν και τον Τσον, τα μέλη του καρτέλ απάγουν την Οφηλία. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες στο έγκλημα και στον έρωτα, οργανώνουν ένα σχέδιο για να τη σώσουν και να εκδικηθούν. (ΗΠΑ, 2012, 118′)
«Think like a man»
MEGA, 01.00
Οι ισορροπίες στην καθημερινότητα τεσσάρων ζευγαριών ανατρέπονται όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν το πάνω χέρι στις σχέσεις τους, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που αναγράφονται στο βιβλίο του Στιβ Χάρβεϊ «Act Like A Lady, Think Like A Man». Σύντομα, οι άνδρες της παρέας παίρνουν την απόφαση να σηκώσουν κεφάλι και σκαρφίζονται έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν τις «οδηγίες χρήσης των σχέσεων» προς δικό τους όφελος. Η μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα μόλις ξεκίνησε! (Ινδία, 2012, 122′)

HeliosPlus