Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 3 Ιουνίου

Champions League
Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης
ΕΡΤ1, 21.45
Για 19η φορά, η «Βασίλισσα» και η «Μεγάλη Κυρία» θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα, που θα φιλοξενήσει το Millennium του Κάρντιφ. Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Champions League, με φόντο το τρόπαιο.


Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα» ΑΝΤ1, 08.45
Στη σημερινή εκπομπή λέμε «Ναι» στο λίπος για το καλό και τα κιλά μας. Απομυθοποιούμε τη σχέση χοληστερίνης – φαγητού. Τα νέα επιστημονικά δεδομένα αποκαλύπτουν μια άλλη αλήθεια για το πόσο επιβαρύνουν οι τροφές τη χοληστερίνη, καθώς και τι ρόλο παίζουν τα τριγλυκερίδια. Ακόμη, βάζουμε βεντούζες στην παχυσαρκία. Πώς ειδικές πιέσεις στα αφτιά τονώνουν τον μεταβολισμό και πώς δρουν οι βεντούζες στην παχυσαρκία.


Εκπομπή ζαχαροπλαστικής
«Γλυκές αλχημείες» ΣΚΑΪ, 19.00
Σε ένα φωτεινό, λειτουργικό και ολοκαίνουργιο χώρο, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας μαγέψει και θα μας διδάξει βήμα-βήμα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τεχνικές και μεθόδους για να φτιάξουμε στο σπίτι υπέροχα γλυκά.
Ξένες ταινίες
«Ντένις, ο τρομερός» (Dennis, the menace)
STAR, 22.20
Ενα σκανδαλιάρικο αγόρι (Μέισον Γκαμπλ) προκαλεί διαρκώς καταστροφές με «θύμα» έναν γείτονα (Γουόλτερ Ματάου). Κινηματογραφική διασκευή της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς σε σκηνοθεσία Τζον Χιουζ («Μόνος στο σπίτι»). (ΗΠΑ, 1993, 89′)
«28 ημέρες» (28 days) MEGA, 23.00
Για 28 ημέρες η Γκουέν Κάμινγκς (Σάντρα Μπούλοκ) υποχρεούται να παραμείνει έγκλειστη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να βάλει μυαλό και να συνέλθει. Ωστόσο σε λιγότερο από 28 λεπτά από την έναρξη αυτής της ταινίας ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι επί της ουσίας οι «28 ημέρες» είναι μία από τις απανωτές (και αποτυχημένες) προσπάθειες μιας γλυκανάλατης ηθοποιού να «επανέλθει» υποδυόμενη μια σοβαρή ηρωίδα. (ΗΠA, 2000, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.