Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 6 Ιουνίου

Τηλεπαιχνίδι
«Κάνε παζάρι» ΣΚΑΪ, 19.00
Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι που έχει κατακτήσει όλον τον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Ξένες ταινίες
«Απαγωγή» (Stolen)
Star, 22.20
Στην τελευταία συνεργασία του Σάιμον Γουέστ με τον Νίκολας Κέιτζ («Conair») μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες ένας πρώην ληστής που μόλις αποφυλακίστηκε θα πρέπει να ανακαλύψει τα ίχνη της κόρης του, θύματος απαγωγής ενός πρώην συνεργάτη και φίλου του. Η ταινία αξιοποιεί καλά τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης όπου γυρίστηκε. Οι σκηνές καταδίωξης έχουν κάτι από την ενέργεια του «Ανθρώπου από τη Γαλλία» και ο αστυνομικός της υπόθεσης, ο Ντάνι Χιούστον, παραπέμπει με το «καβουράκι» του αμέσως στον Τζίμι Ντόιλ που υποδύθηκε ο Τζιν Χάκμαν στην κλασική εκείνη ταινία. Ομως, κακά τα ψέματα, το σενάριο ισοπεδώνεται από έναν σιδηρόδρομο απίστευτων καταστάσεων που σε κάνουν να πεις «ε, αυτό μόνο στο σινεμά μπορεί να γίνει!».
«Αληθινό θράσος» (True grit)
ANT1, 24.00
Η δεκατετράχρονη Ματ ορκίζεται εκδίκηση και απόδοση δικαιοσύνης όταν βλέπει μπροστά στα μάτια της να δολοφονείται ο πατέρας της από τον πληρωμένο εκτελεστή Τομ Τσέινι. Απευθύνεται στον αλκοολικό, μονόφθαλμο ομοσπονδιακό αστυνομικό Ρούστερ Κόγκμπερν (Τζεφ Μπρίτζες), ο οποίος παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις δέχεται τελικά να τη βοηθήσει. Παράλληλα, τον Τσέινι καταδιώκει και ένας άλλος αστυνομικός, ο Λα Μπιφ (Ματ Ντέιμον), που θέλει να τον παραδώσει στις Αρχές ώστε να λάβει την αμοιβή της επικήρυξής του. Οι τρεις τους τον αναζητούν δίχως να γνωρίζουν πού θα τους βγάλει αυτή η περιπέτεια. (ΗΠΑ, 2010, 110′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.