Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου» ALPHA, 20.00
Ο Βλάσης παίρνει όλο και μεγαλύτερη απόσταση από τη Φαίη, αλλά εκείνη δεν προτίθεται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Αντιθέτως, ο έρωτας της Ρενάτας και του Αχιλλέα αναζωπυρώνεται μετά την ξαφνική μεταστροφή του Αχιλλέα. Δυστυχώς όμως είναι όλα ένα σχέδιο του Αχιλλέα για να στριμώξει τη Ρενάτα. Η Ισμήνη δέχεται μία πολύ σημαντική πρόταση και ο Μίμης είναι κοντά της και την υποστηρίζει, ενώ η Μιράντα ρωτάει τον Λεωνίδα πώς θα του φαινόταν το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ2, 20.30
Ο Κλεμέντε θυμώνει όταν καταλαβαίνει ότι όλοι στο χωριό θεωρούν την Αουρόρα χήρα. Συνειδητοποιεί πλέον ότι η γυναίκα του δεν τον αγαπά και δεν πρόκειται να τον αγαπήσει ποτέ και η αντίδρασή του ανησυχεί τη Σίλια. Η Σοφία καταλαβαίνοντας πόσο αγαπά τον Χοσέ Μαρία η φίλη της Ελίσα και προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση, αποφασίζει να μιλήσει στον Καρλίτο σχετικά.


Ξένη ταινία
«Οι αναλώσιµοι 3» (The expendables 3)
Star, 22.00
Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας έρχονται αντιμέτωποι με τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια συνίδρυσε τους Αναλώσιμους μαζί με τον Μπάρνεϊ. Ο Κόνραντ όμως στη συνέχεια έγινε αδίστακτος έμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει –ή έτσι νόμιζε. Ο Κόνραντ ξέφυγε ήδη μία φορά από τα δίχτυα του θανάτου και τώρα έχει βάλει έναν και μόνο στόχο: να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους. Ο Μπάρνεϊ όμως έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια. Για να αντιμετωπίσει ωστόσο η ομάδα τον νέο κίνδυνο, θα χρειαστεί ενισχύσεις και νέο αίμα στους κόλπους της. (ΗΠΑ / Γαλλία / Βουλγαρία, 2014, 118′)

HeliosPlus