Ελληνική σειρά
«Αστέρας Ραχούλας» Alpha, 21.50
O Μπάμπης με το «τάγμα εφόδου» εισβάλλει στο σπίτι των Σκυρογιάννηδων. Η Γιώτα αρνείται ότι έχει στην κατοχή της τον χάρτη και ο Μπάμπης χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να τον βρει. Ο Αγγελής προσπαθεί να επαναδιαπραγματευθεί το συμβόλαιό του με τη Σαββούλα ζητώντας τη βοήθεια του Τατούη. Ο Παπαργύρης ζει μια κόλαση γιατί δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα με το Γεράκι Πελετού. Η επανεμφάνιση της Λένας στο χωριό ταράζει τον Αγγελή και τη Σαββούλα, ενώ ο αρραβώνας τους γίνεται το ίδιο βράδυ με μία συνταρακτική ανατροπή.


Ξένες ταινίες
«Φωτιά πάνω από την Πομπηία» (Pompeii) Star, 21.00
Η Πομπηία ζει μεγάλες δόξες. Υπέρλαμπρα θεάματα, πλούτη, γιορτές, υπό τη σκιά του επιβλητικού και εκρηκτικού Βεζούβιου. Στην πόλη καταφθάνει ο ανίκητος κέλτης μονομάχος Μάιλο, που αναζητεί εκδίκηση για τη σφαγή της οικογένειας και της φυλής του. Καθώς το ηφαίστειο εκρήγνυται απειλώντας την Πομπηία, καλείται να επαναστατήσει μέσα στην αρένα ενάντια στον ρωμαίο κατακτητή και να σώσει την ανυπεράσπιστη αριστοκρατικής καταγωγής αγαπημένη του Κάσια λίγο πριν από την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή. (Καναδάς / Γερμανία / ΗΠΑ, 2014, 93′)
«Ανάμεσα…» (Inch’ Allah)
ΕΡΤ2, 22.15
Η Κλοέ είναι μια καναδέζα γιατρός που δουλεύει σε ένα παλαιστινιακό στρατόπεδο προσφύγων. Προσπαθώντας να διατηρήσει ουδέτερη στάση και κάνοντας φιλίες και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, θα βρεθεί παγιδευμένη σε έναν αναπόδραστο κύκλο αίματος. Παγιδευμένη σε δύο κόσμους, διχασμένη μεταξύ φίλων. (Γαλλία / Καναδάς, 2012, 97′)
«Χωρίς διέξοδο» (Nowhere to run)
Mega, 23.00
Ενας αθώος που έχει καταδικαστεί αδίκως σε φυλάκιση δραπετεύει από τη φυλακή, καταφεύγει στη φάρμα μιας χήρας που ζει με τα δύο μικρά παιδιά της και την προστατεύει από τους μπράβους ενός αδίστακτου κτηματομεσίτη που θέλει να της πάρει το κτήμα. (ΗΠΑ, 1993, 94′)

HeliosPlus