Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ο Σάββας και η Λυδία θα βρεθούν και πάλι αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στα δύο σόγια. Γιατί την Κυριακή οι μεν Τριαντάφυλλοι έχουν γάμο, οι δε Χαμπέοι έχουν μνημόσυνο. Και φυσικά καμία από τις δύο οικογένειες δεν το διαπραγματεύεται να λείψουν. Ο Βαγγέλης σκέφτεται τη Μεσσήνη που θα κουτσομπολεύει σύσσωμη και η Αλεξάνδρα δεν θέλει ούτε να διανοηθεί ότι ο γιος της θα πάει με τα πεθερικά του και όχι με τους δικούς του. Μετά λοιπόν από αλλεπάλληλα πηγαινέλα και συνεννοήσεις, ο Σάββας και η Λυδία βρίσκουν επιτέλους το τέλειο κόλπο για να γλιτώσουν και από τους δύο. Υπάρχει όμως τέλειο κόλπο για να γλιτώσει κάποιος από τους γονείς του; Στην προκειμένη περίπτωση αποδεικνύεται πως μάλλον όχι.


Ξένες ταινίες
«San Andreas: επικίνδυνο ρήγµα» (San Andreas) STAR, 22.20
Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 Ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγός του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Αντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν. (ΗΠΑ, 2015, 108′)
«Κόκκινη ζώνη» (Redbelt)
MEGA, 23.00
Ο Μάικ Τέρι είναι ένας αξιοσέβαστος καθηγητής πολεμικών τεχνών που απέφυγε μια προσοδοφόρα σταδιοδρομία ως παλαιστής και επέλεξε να γίνει δάσκαλος των πολεμικών τεχνών και των μεθόδων αυτοάμυνας. Η μοίρα όμως τον μπλέκει σε ένα κύκλωμα ηθοποιών και μάνατζερ πολεμικών τεχνών που τον αναγκάζουν να πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα. (ΗΠΑ, 2008, 99′)

HeliosPlus