Σούπερ Λιγκ
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
NOVAsports1HD, 20.30
Στην Τούμπα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό για τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Ελληνική σειρά
«Οι συµµαθητές»
ΑΝΤ1, 21.00
Η απόμακρη συμπεριφορά του Φραγκίσκου λόγω του μυστικού της Μαριλένας που πρέπει να διαφυλάξει και να μην το πει σε κανέναν δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και νευρικότητα στην Κρίστη. Η Τατιάνα και η Αλίκη σιγά-σιγά θα έρθουν πιο κοντά και η Ντίνα έχει μια ιδέα για να καταφέρει να προχωρήσει η εκπομπή του Ισίδωρου. Και ενώ η έρευνα για την αγνοούμενη καμαριέρα δημιουργεί ανησυχίες στην Αλίκη, η Γκέλυ θυμάται κάτι σχετικά με την υπόθεση και ανησυχεί για την πιθανή ανάμειξη του Αλέξανδρου.


Ξένες ταινίες
«Υποψία» (Chloe) STAR, 22.20
Η ασυνήθιστη πλοκή και ο πηγαίος ερωτισμός είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν στην ταινία του καναδοαρμένη σκηνοθέτη Ατόμ Εγκογιάν όπου μια επιτυχημένη γυναικολόγος (Τζουλιάν Μουρ) προσλαμβάνει μια πόρνη πολυτελείας, τη Χλόη (Αμάντα Σίφριντ) για να μάθει αν ο σύζυγός της (Λίαμ Νίσον) την απατά. (Καναδάς/ΗΠΑ, 2009, 86′)
«The damned United» MEGA, 23.00
Η θυελλώδης (και ιστορική) 44ήμερη παραμονή του εκρηκτικού προπονητή Μπράιαν Κλαφ (Μάικλ Σιν) στον πάγκο της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Λιντς Γιουνάιτεντ έγινε αυτή η συμπαθής ταινία που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Τη σκηνοθέτησε ο Τομ Χούπερ («Ο λόγος του βασιλιά», «Οι άθλιοι») με βάση το μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Πις «The damned United» και πυρήνα το αβυσσαλέο μίσος του Κλαφ για τον προγενέστερό του προπονητή της ίδιας ομάδας, Ντον Ρέβι (Κόλεμ Μίνι). (ΗΠΑ/Αγγλία, 2009, 92′)

HeliosPlus