Εκτός πλέι οφς ο Μπεργκ, τρεις αγωνιστικές σε Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ

Βαριές και… άμεσες ήταν οι ποινές τιμωρίας για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι που διακόπηκε στη Λεωφόρο. Ετσι, ο Μάρκους Μπεργκ που ξεκίνησε τον διαπληκτισμό με τον Κρέσπο τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ενώ ο Ισπανός με τρεις. Αυτά αποφάσισε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα κρίνοντας αυτοδικαίως βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν.

Βαριές και… άμεσες ήταν οι ποινές τιμωρίας για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι που διακόπηκε στη Λεωφόρο. Ετσι, ο Μάρκους Μπεργκ που ξεκίνησε τον διαπληκτισμό με τον Κρέσπο τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ενώ ο Ισπανός με τρεις.

Αυτά αποφάσισε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα κρίνοντας αυτοδικαίως βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν.

Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός), ο Κουλιμπαλί με τρεις και ο Βλαχοδήμος με μια από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν ο Ουάρντα, ο Σάκχοφ και ο Κρέσπο με τρεις αγωνιστικές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.