Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 12 Μαΐου

Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 23.00
Στο τελευταίο της επεισόδιο η σειρά ενηλικιώνεται και μαζί της προσπαθούν να ενηλικιωθούν και οι ήρωές της. Τα καταφέρνουν τελικά; Η οικογένεια Οζτούρκ-Χρηστίδου, κλείνει με ένα γλυκό και συγκινητικό επεισόδιο που μας μεταφέρει στο μέλλον και συγκεκριμένα 15 χρόνια μετά. Η μικρή Ερμίνα είναι πλέον έφηβη, 15 χρονών, και έχοντας κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του Τζεμ και της Ελλης τη βλέπουμε να δίνει συναυλία στο σχολείο της με την μπάντα που έχει φτιάξει. Ολη η οικογένεια σύσσωμη βρίσκεται εκεί για να την καμαρώσει και εκείνη τους αφιερώνει το τραγούδι της.


Ξένες ταινίες
«Αγάπη»
(Amour) ΕΡΤ2, 19.00
Χωρίς να απομακρύνεται από τη γνώριμη αυστηρότητά του ο Μάικλ Χάνεκε («Λευκή Κορδέλα», «Κασέ») ανιχνεύει τη σχέση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο σύγχρονο Παρίσι (Ζαν Λουί Τρεντινιάν –Εμανουέλ Ριβά) και ακόμα μια φορά «παίζει» απροκάλυπτα με τις φοβίες. Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών και Οσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. (Γαλλία/Γερμανία/Αυστρία, 2012, 118′)
«Το τέλος του κόσμου»
(This is the end)
MEGA, 23.10
Ο καναδός κωμικός Τζέι Μπάρουσελ, που σιχαίνεται τον κόσμο της χολιγουντιανής show biz, επισκέπτεται τον συμπατριώτη και φίλο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος δείχνει να μην ενοχλείται από την παραμορφωτική λάμψη του Λος Αντζελες. Ο Σεθ παρασύρει, χωρίς τη θέλησή του, τον Τζέι στο πάρτι του συναδέλφου τους Τζέιμς Φράνκο, όπου έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου. Μια σειρά από εκρήξεις, δονήσεις και μεταφυσικά φαινόμενα φέρνει έξι κωμικούς οχυρωμένους στη βίλα να προσπαθούν να σωθούν από τις ημέρες της Αποκάλυψης που ζει η Πόλη των Αγγέλων. (ΗΠΑ, 2013, 107′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.