To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 11 Μαΐου

Ενημερωτική εκπομπή
360°
Alpha, 23.50
Ενας αστυνομικός, ένας εκπαιδευτικός, ένας διεμφυλικός φοιτητής και η μητέρα ενός τρανς αγοριού μιλούν στη Σοφία Παπαϊωάννου και την εκπομπή «360°» για την ταυτότητά τους, τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τις ελπίδες τους.

Ξένες ταινίες
«Godzilla»
STAR, 22.20
Μια τεράστια μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του. Ο Godzilla πρωτοεμφανίστηκε ως σύμβολο καταστροφής της ανθρωπότητας στην Ιαπωνία. Το 1954, σε μια Ιαπωνία η οποία ακόμα υπέφερε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το στούντιο Τόχο ανέλαβε την παραγωγή τής, πρωτοποριακής για την εποχή της, ταινίας «Godzilla», σε σκηνοθεσία του Ισίρο Χόντα. Η ταινία εξελίχθηκε σε μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς ηρωικές ταινίες του 20ού και του 21ου αιώνα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2014, 60 χρόνια μετά την πρώτη ταινία καταστροφής «Godzilla». (ΗΠΑ, 2014, 112′)
«Η τέχνη του πολέμου 2: η προδοσία»
(Art of war ii: betrayal) MEGA, 23.10
Ο πράκτορας Νιλ Σο επιστρέφει στη δράση για να εκδικηθεί τον φόνο του δασκάλου και μέντορά του. Σύντομα, όμως, ο κύκλος του θανάτου κλείνει γύρω του και ο Σο αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται παγιδευμένος σε μια συνωμοσία με θύτες και θύματα ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες. Κι ενώ όλοι έχουν πεισθεί πως η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο συνδέεται με τη μυστηριώδη αλυσίδα δολοφονιών, ο Σο θα έχει στη διάθεσή του ελάχιστο χρόνο για να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη. (ΗΠΑ, 2008, 120′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.