Ενημερωτική εκπομπή
360°
Alpha, 23.50
Ενας αστυνομικός, ένας εκπαιδευτικός, ένας διεμφυλικός φοιτητής και η μητέρα ενός τρανς αγοριού μιλούν στη Σοφία Παπαϊωάννου και την εκπομπή «360°» για την ταυτότητά τους, τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τις ελπίδες τους.

Ξένες ταινίες
«Godzilla»
STAR, 22.20
Μια τεράστια μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του. Ο Godzilla πρωτοεμφανίστηκε ως σύμβολο καταστροφής της ανθρωπότητας στην Ιαπωνία. Το 1954, σε μια Ιαπωνία η οποία ακόμα υπέφερε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το στούντιο Τόχο ανέλαβε την παραγωγή τής, πρωτοποριακής για την εποχή της, ταινίας «Godzilla», σε σκηνοθεσία του Ισίρο Χόντα. Η ταινία εξελίχθηκε σε μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς ηρωικές ταινίες του 20ού και του 21ου αιώνα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2014, 60 χρόνια μετά την πρώτη ταινία καταστροφής «Godzilla». (ΗΠΑ, 2014, 112′)
«Η τέχνη του πολέμου 2: η προδοσία»
(Art of war ii: betrayal) MEGA, 23.10
Ο πράκτορας Νιλ Σο επιστρέφει στη δράση για να εκδικηθεί τον φόνο του δασκάλου και μέντορά του. Σύντομα, όμως, ο κύκλος του θανάτου κλείνει γύρω του και ο Σο αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται παγιδευμένος σε μια συνωμοσία με θύτες και θύματα ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες. Κι ενώ όλοι έχουν πεισθεί πως η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο συνδέεται με τη μυστηριώδη αλυσίδα δολοφονιών, ο Σο θα έχει στη διάθεσή του ελάχιστο χρόνο για να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη. (ΗΠΑ, 2008, 120′)

HeliosPlus