Champions League
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης
ΕΡΤ1, 21.45
Στο «Βιθέντε Καλντερόν» θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στην Ατλέτικο και στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Μπέλα βρίσκει ένα πάνινο κουκλάκι γεμάτο καρφίτσες στο μέρος της καρδιάς και αποφασίζει ότι βρήκε τον λόγο για τον οποίο τα αισθηματικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία 15 χρόνια. Πεπεισμένη ότι κάποιος της έχει κάνει μάγια καλεί σε βοήθεια τη μελλοντολόγο κυρία Σαντάλ που έχει εξειδίκευση σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ξένες ταινίες
«Μαχητές των δρόμων 4» (Fast and furious)
STAR, 22.20
Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο που ως τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Αντζελες αποφασισμένος για όλα. Εκεί, μαζί με έναν φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’ Κόνoρ, καλείται να βρεθεί και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν αδίστακτο έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! (ΗΠΑ, 2009, 100′)

«Μυστικό παράθυρο» (Secret window)
MEGA, 23.10
Ενας συγγραφέας (Τζόνι Ντεπ) δέχεται την επίσκεψη ενός αινιγματικού επαρχιώτη (Τζον Τορτούρο) που τον κατηγορεί ως κλέφτη δικού του διηγήματος. Ανατρεπτικής πλοκής θρίλερ του Ντέιβιντ Κεπ που δουλεύει άψογα τον τρόμο του υποσυνείδητου χωρίς να καταφεύγει σε λουτρά αίματος. Από μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ. (ΗΠΑ, 2004, 92′)

HeliosPlus