Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 9 Μαΐου

Eurovision Κίεβο 2017
Πρώτος προημιτελικός
ΕΡΤ1, 22.00
Στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Κιέβου διεξάγεται απόψε ο πρώτος προημιτελικός του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η Ελλάδα εμφανίζεται στη δέκατη θέση με την Demy και το τραγούδι «This Is Love» σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea και John Ballard. Τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Ελληνική σειρά
Ελα στη θέση μου
ALPHA, 20.00
Ο Λεωνίδας δέχεται μια άκρως δελεαστική επαγγελματική πρόταση αλλά στο μαγαζί ξεσπά εμφύλιος για το πώς θα μοιράσουν τα κέρδη. Ο Αχιλλέας ρωτά ευθέως τη Φαίη αν έχει το κλειδί της θυρίδας και η Αιμιλία αυξάνει την πίεση εναντίον της νύφης της, για να την ξεμπροστιάσει. Τα νέα ότι η θυρίδα του Πανίκου έχει αδειάσει σκάνε σαν βόμβα στα αφτιά της και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας και η Ρενάτα είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.
Ελληνική ταινία
«Πεθαίνω για σένα»
ΑΝΤ1, 22.15
Κινηματογραφική προσαρμογή της θεατρικής επιτυχίας «Μαμά, μην τρέχεις» της Ελένης Ράντου με πρωταγωνίστρια την ίδια δίπλα στους Σήφη Πολυζωίδη, Νεκτάριο Λουκιανό. Σκηνοθεσία: Νίκος Καραπαναγιώτης. (2009, 103′)
Ξένη ταινία
«Σχέδιο απόδρασης» (Escape plan)
Star, 22.20
Ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε), ο πιο ξακουστός εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφαλείας φυλακών παγκοσμίως, πέφτει θύμα πλεκτάνης και παγιδεύεται σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας ανάμεσα σε σεσημασμένους βαρυποινίτες και επικίνδυνους εγκληματίες. Εκεί συναντά τον «άγριο» της φυλακής Εμιλ Ροτμάγερ (Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ), με τον οποίο θα καταστρώσουν ένα αμίμητα επικό «Σχέδιο απόδρασης». Οι δύο βετεράνοι «υπεράνθρωποι» δημιουργούν μια εκρηκτική περιπέτεια. (ΗΠΑ, 2013, 103′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.