Από τη Δευτέρα 1η Μαΐου λειτουργεί ξανά το ανακαινισμένο MAKEDONIA PALACE μετά από έναν χρόνο εντατικών εργασιών. Το RΕMAKE, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης στην ιστορία του ξενοδοχείου και ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά στον κλάδο του τουρισμού ολοκληρώθηκε, ξεπερνώντας τελικά τα 20 εκατ. ευρώ. Το ιστορικό κτίριο της Θεσσαλονίκης (www.makedoniapalace.com), είναι ένα σύγχρονο ξε-νοδοχείο πολλαπλών εμπειριών με θεαματικές αλλαγές. Κυρίαρχα συστατικά της ριζικής ανα-νέωσης είναι ο συνδυασμός λιτής πολυτέλειας με σύγχρονο αλλά διαχρονικό σχεδιασμό. Οι χώροι αναβαθμίστηκαν λειτουργικά και αισθητικά, ενώ τα δωμάτια ανακατασκευάστηκαν πλήρως, διαθέτοντας έπιπλα με λιτές γραμμές, χρωματική ισορροπία και γεωμετρίες, ζεστά και γήινα υλικά, καθώς και σύγχρονες παροχές.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου μέσα από τη μερική αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων. Στοχεύοντας να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις, στο ξενοδοχείο έχουν δημιουργηθεί μεταξύ άλλων μια ανα-βαθμισμένη αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom 900 τ.μ. και ένα λειτουργικό συνεδριακό κέ-ντρο 2.000 τ.μ., εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής.

Η πιο σημαντική αισθητική αλλαγή αφορά στον χώρο της ρεσεψιόν, η οποία κατέχει πλέον κυρίαρχη θέση στον χώρο του λόμπι, ενώ το κεντρικό εστιατόριο – μπαρ έχει μετακινηθεί προς την παραλία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος με θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο.