Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 4 Μαΐου

Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Οταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια και κάνουν ζημιές. Η Αλεξάνδρα, αυτή την εβδομάδα, ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για καλλιτεχνική ενημέρωση, οπότε ο Μενέλαος μένει μόνος στο σπίτι και η Αντωνία προθυμοποιείται να βοηθήσει στις δουλειές. Και όλα θα ήταν τέλεια, αν μες στον οίστρο της για καθαριότητα δεν έσπαγε μία από τις δημιουργίες της πεθεράς της. Η λύση της εξαφάνισης της σπασμένης στάμνας μοιάζει εύκολη, ως τη στιγμή που έρχεται σπίτι σύσσωμη η οικογένεια Τριανταφύλλου και την Αντωνία την πιάνει πανικός.
«Daddy cool» ANT1, 23.00
Η Νεφέλη δεν παίζει καλά το ρόλο της ως Στέλλα και η Αγγέλα προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση για να μην καταλάβει τίποτα ο Μάξιμος. Η Στέλλα προσπαθεί να εξηγήσει στον Αρη ότι ο αρραβώνας τους πρέπει να διαλυθεί, αλλά εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Ο Μάξιμος από την άλλη, δεν μπορεί να δεχθεί ότι για να κρατήσει το Μάμας πρέπει να διώξει τη Στέλλα, ενώ ο Μήτσος ξανασυναντά τη Ζωή.


Ξένη ταινία
«X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος» (X-Men: days of future past)
STAR, 22.00
Στην τρίτη ταινία «X-Men» και σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν στην υπηρεσία τους τους Φύλακες, πανίσχυρα γιγαντιαία ρομπότ, που έχουν εξολοθρεύσει τους περισσότερους μεταλλαγμένους, αλλά και τους ανθρώπους υποστηρικτές τους. Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ και ο Μαγκνίτο θα προσπαθήσουν από κοινού να σώσουν τους μεταλλαγμένους από την πλήρη εξαφάνιση, καθώς φονικές στρατιές των ρομπότ τους καταδιώκουν ανηλεώς. Μοναδική ελπίδα τους είναι ο Γουλβερίν, ο οποίος χάρη στην ικανότητα αυτο-ίασης που διαθέτει είναι ο μοναδικός που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και να αλλάξει την Ιστορία.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.