Σε πολιτικό φορέα μετατρέπεται η Ώρα Αποφάσεων

Την αρχική πολιτική διακήρυξη, αλλά και τον οδικό χάρτη για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα ενέκριναν σε συνεδρίαση το Σάββατο στην Αθήνα

Την αρχική πολιτική διακήρυξη, αλλά και τον οδικό χάρτη για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα ενέκριναν σε συνεδρίαση το Σάββατο στην Αθήνα τα μέλη της αρχικής συντονιστικής επιτροπής της «Ώρας Αποφάσεων». Η κίνηση των Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Φλωρίδη, οδηγείται σε συνέδριο μετεξέλιξης σε κομματικό οργανισμό τον Σεπτέμβριο.

Τον οδικό άξονα προς το ιδρυτικό συνέδριο του Σεπτεμβρίου, παρουσίασε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Ξεκινάμε τις διαδικασίες για την ίδρυση νέου φορέα με τρεις βασικές αρχές. Ελευθερία διατύπωσης γνώμης, ισοτιμία και ομαδικότητα» είπε στα 100 μέλη της επιτροπής.

«H δημόσια συζήτηση συνεχίζει να διεξάγεται για το παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε» τόνισε στην παρέμβαση της η Άννα Διαμαντοπούλου. Στην πιάτσα κυκλοφορούν πολλοί μεταμφιεσμένοι εκσυγχρονιστές. Θα τους καταγγέλουμε και θα τους αποκαλύπτουμε καλώντας τους να τοποθετηθούν στις καθαρές θέσεις που θα διατυπώνουμε» επεσήμανε στην παρέμβαση του ο Γιώργος Φλωρίδης.

Οι «3» για μια ακόμη φορά απεύθυναν πρόσκληση σε κόμματα φορείς και προσωπικότητες της Κεντροαριστεράς να συμπράξουν μαζί τους στον νέο φορέα, δημιουργώντας μια ολιγομελή επιτροπή η οποία θα καθορίσει τον οδικό χάρτη των επόμενων βημάτων τους. Μέσα στον Μάιο θα αρχίσει από επιτροπές η επεξεργασία των θέσεων που θα κατατεθούν προς συζήτηση στον προσυνεδριακό διάλογο. Θα αφορούν όλα τα θέματα αιχμής που αφορούν την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.