Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 30 Απριλίου

Εκποµπή µαγειρικής
«Masterclass»
ΣΚΑΪ, 15.00
Και αυτή τη χρονιά, μέσα από το «Masterclass», ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μια ζωή. Σήμερα μας ετοιμάζει ένα παραδοσιακό πιάτο με μοντέρνα ματιά: σαγανάκι μελιτζάνες με καβουρμά από τη Θράκη.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»
ΕΡΤ1, 20.00
Ο Μέρντοχ και η δρ Ογκντεν βρίσκονται καλεσμένοι σε μια εκδήλωση της εταιρείας των Ευγενιστών του Τορόντο, στην οποία προεδρεύει ο Τζέιμς Πέντρικ, που ονειρεύεται μια ανώτερη ανθρώπινη ράτσα. Ομιλητής είναι ο διάσημος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Γουέλς, τον οποίο συνοδεύει η μικρή αδελφή της δρος Ογκντεν, η Ρούμπι. Αυτές όμως οι εκπλήξεις, όπως και η ομιλία του Γουέλς, μπαίνουν στην άκρη με τη φρικιαστική ανακάλυψη ενός ακρωτηριασμένου μέλους. Οι έρευνες οδηγούν στον Τζέιμς Πέντρικ. Μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος;
Ξένες ταινίες
«S.W.A.T. Επίλεκτη Οµάδα Κρούσης» (S.W.A.T.) MEGA, 21.00
Αστυνομική περιπέτεια του Κλαρκ Τζόνσον που στόχο έχει την προβολή του θάρρους, της αποφασιστικότητας και της μαγκιάς των ανδρών της ειδικής ομάδας αντιτρομοκρατίας. Ανάμεσά στους ο Κόλιν Φάρελ και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2004, 117′)
«Χωρίς ταυτότητα» (The Bourne identity)
STAR, 23.10
Κατορθώνει να επιβιώσει με δυο σφαίρες στην πλάτη και, όταν τελικά συνέρχεται από το κώμα, ο Τζέισον Μπορν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τελείως τη μνήμη του. Οι έρευνες για να βρει πάλι την ταυτότητά του οδηγούν τον Μπορν στη Ζυρίχη και στο Παρίσι. Ομως, μετά από μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας του, ο Μπορν συνειδητοποιεί πως κάποιοι τον θέλουν οπωσδήποτε νεκρό. Αποφασισμένος πια να βάλει στο στόχαστρό του αυτούς που τον… στοχεύουν, ο Μπορν δεν αργεί να ανακαλύψει πως διαθέτει και ο ίδιος φονικό ένστικτο. Και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του. (ΗΠΑ, 2002, 108′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.