Ελληνική σειρά
Δίδυμα φεγγάρια
ΑΝΤ1, 17.45
Η Αλίκη φτάνει στα όριά της με την Αγάπη και τελικά της λέει ότι δεν έχει νόημα να προσπαθούν να τα βρουν. Ο Φίλιππος τσακώνεται με τη Φραντζέσκα και αυτή πάει να τον χαστουκίσει. Η Μαρουσώ σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει μια καινούργια ταβέρνα. Ο Ορέστης αγοράζει ένα μονόπετρο και κλείνει τραπέζι σε ακριβό εστιατόριο.

Ξένη σειρά
Εξι αδελφές
ΕΡΤ2, 19.00
Η Ντιάνα και ο Μπερνάρντο μάταια προσπαθούν να βγάλουν τον Σαλβαδόρ από τη φυλακή. Ο Χερμάν και η Αντέλα έχουν μόνο μία λύση για να σώσουν την επιχείρησή τους, που όμως θα στοιχίσει στην οικογένεια. Στο μεταξύ, η Φραντζέσκα αντιμετωπίζει τον σύζυγό της και του ζητά να μάθει τη συμφωνία που έκανε με τον Γκαμπριέλ για να βγει εκείνη από τη φυλακή.

Ξένες ταινίες
«Η κληρονομιά του Μπορν» (The Bourne legacy)
Star, 22.00
Ο Τόνι Γκιλρόι, σεναριογράφος των τριών περιπετειών με τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο τού χωρίς μνήμη πράκτορα Τζέισον Μπορν, σκηνοθέτησε μια τέταρτη ταινία με τον Τζέρεμι Ρένερ σε έναν αντίστοιχο ρόλο υπερπράκτορα, η ζωή του οποίου εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών προηγούμενων ταινιών. Συμπρωταγωνιστεί ο Εντουαρντ Νόρτον. (ΗΠΑ, 2012, 127′)
«Μεθυσμένο ημερολόγιο» (Rum Diary)
Alpha, 01.00
Εν μέρει αυτοβιογραφικό, το «Μεθυσμένο ημερολόγιο» γράφτηκε το 1959 όταν ο Χάντερ Τόμπσον εργαζόταν στην εφημερίδα «Σαν Χουάν» στο Πουέρτο Ρίκο, όπου λαμβάνει χώρα και η ταινία του Μπρους Ρόμπινσον με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του δημοσιογράφου Πολ Κεμπ, alter ego φυσικά του ίδιου του Τόμπσον. Χωρίς ποτέ να γίνεται νοσταλγικό ή επίπλαστο, το φιλμ αποτελεί διασκεδαστική, σχεδόν μεθυστική εμπειρία, με τον Ντεπ σε συγκρατημένο παίξιμο, πλαισιωμένο από ένα όμορφο καστ. (ΗΠΑ, 2011, 120′)

HeliosPlus