Διευκρινήσεις από την Intrakat για τη συμμετοχή της στην Alpha Grissin

Στα 51.847,81 ευρώ αποτιμά τη συμμετοχή της (11,247%) στην υπό πτώχευση εταιρεία Alpha Grissin η Intrakat, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της μετά από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η Intrakat επισημαίνει ότι δεν έχει απαιτήσεις από την Alpha Grissin και ούτε διενεργούνται πωλήσεις από την Intrakat προς αυτήν

Στα 51.847,81 ευρώ αποτιμά τη συμμετοχή της (11,247%) στην υπό πτώχευση εταιρεία Alpha Grissin η Intrakat, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της μετά από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η Intrakat επισημαίνει ότι δεν έχει απαιτήσεις από την Alpha Grissin και ούτε διενεργούνται πωλήσεις από την Intrakat προς αυτήν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Intrakat προς τις χρηματιστηριακές αρχές
1. Δεν υφίσταντο την 31.12.2016 απαιτήσεις της Εταιρείας μας από την ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε., όπως δεν υφίστανται τέτοιες απαιτήσεις και σήμερα. Επίσης, δεν υφίστανται εξασφαλίσεις της Εταιρείας μας που να αφορούν την ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε.
2. Το ποσοστό συμμετοχής της INTRAKAT στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε. ανέρχεται σε 11,247%. Η αξία της συμμετοχής αυτής, μετά τις σωρευτικές μεταβολές που έχουν επέλθει έως την 31.12.2016, ανέρχεται σε ευρώ 51.847,81.
3. Δεν έχουν διενεργηθεί και δεν διενεργούνται πωλήσεις της Εταιρείας μας προς την ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε.. Ως εκ τούτου οι αναφερθείσες εξελίξεις σε σχέση με την ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε. δεν επηρεάζουν τα οικονομικά μεγέθη της INTRAKAT πέραν της ως άνω αξίας της συμμετοχής μας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.