Σε απολογία ο Λέτο, πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ

Την μεθεπόμενη Πέμπτη 20 Απριλίου, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League, για την συμπεριφορά του (σ.σ. έφτυσε) προς τον Πέτρο Μάνταλο, κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Παράλληλα, με πρόστιμο 13.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στο αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ μικρότερα πρόστιμα θα πληρώσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός (10.000), Πανιώνιος (4.000) και ΠΑΟΚ (6.000).

Την μεθεπόμενη Πέμπτη 20 Απριλίου, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League, για την συμπεριφορά του (σ.σ. έφτυσε) προς τον Πέτρο Μάνταλο, κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών, τις οποίες θα εκτίσει (εφόσον τιμωρηθεί) στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (23/4) και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (27/4).

Παράλληλα, με πρόστιμο 13.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στο αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ μικρότερα πρόστιμα θα πληρώσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός (10.000), Πανιώνιος (4.000) και ΠΑΟΚ (6.000).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.