Ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια η ριζική ανακαίνιση στα Myconian Imperial Resort και Myconian Royal Resort της Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas. Η σημαντική επένδυση καλύφθηκε με ίδια κεφάλαια, καθώς τα Myconian Royal Resort και Myconian Imperial Resort ανήκουν σε μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με εννέα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο (www.myconiancollection.gr).

Και τα δύο πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι μέλη των The Leading Hotels of the World και διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στην αγορά των πολυτελών καταλυμάτων. Η ανακαίνιση περιλάμβανε τον ολικό επανασχεδιασμό, την αναδιοργάνωση και την αναβάθμιση των υποδομών σε όλα τα δωμάτια και τους κοινούς χώρους των δύο ξενοδοχείων, τα οποία διαθέτουν θέα στο Αιγαίο από πισίνες και ιδιωτικές βεράντες πάνω από την παραλία της Ελιάς.
Τα δύο αναβαθμισμένα ξενοδοχεία διαθέτουν συνολικά 203 δωμάτια, 20 σουίτες, επτά γκουρμέ εστιατόρια με μπαρ, ανοιχτές πισίνες, αίθουσες fitness, κέντρα σπα και ευεξίας με πολυάριθμες μπουτίκ που διαθέτουν δημιουργίες σύγχρονων ελλήνων σχεδιαστών για την παραλία, καθώς και οκτώ πολυλειτουργικές αίθουσες με θέα στη θάλασσα και τεχνολογικά εξοπλισμένες για την υποστήριξη συνεδρίων. Οι 15 διαφορετικοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν από γαμήλια εκδήλωση, μέχρι εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια.