Αποθεραπεία ρεκόρ για Πρίγιοβιτς και παίζει στη Λεωφόρο

Με την προσθήκη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στην αποστολή αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα, εν όψει του αυριανού ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος επιθετικός, που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στις 15/3, τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Με την προσθήκη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στην αποστολή αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα, εν όψει του αυριανού ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος επιθετικός, που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στις 15/3, τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Στην τελευταία σημερινή προπόνηση ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του το αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα της Λεωφόρου, και στο τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Γλύκο, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.