Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ALPHA, 21.00
Η γοητευτική αφεντικίνα της Μαρίνας, η Κάτια, έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον Ηλία. Εκείνος προσπαθεί να της αντισταθεί, μα η Κάτια είναι αποφασισμένη να τον κατακτήσει. Η Βούλα έχει σχέδια για το πώς θα περάσουν το Πάσχα με τα παιδιά και μέσα σε αυτά είναι και μια εκδρομή: ο γύρος της Κρήτης. Ο Μηνάς, όμως, καταστρώνει τα δικά του αδιαφανή σχέδια. Μέρες που είναι, ο Διονύσης ξαναθυμάται το «τραύμα» που έχει από μικρός. Ο νονός του μετά τη βάφτιση τον ξέχασε, δεν του έφερε ποτέ λαμπάδα το Πάσχα. Η Νικολέτα έχει κουραστεί να ακούει το ίδιο παράπονο κάθε χρόνο.
Ξένες ταινίες
«Νώε για μια εβδομάδα» (Evan almighty)
STAR, 21.00
Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Εβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωά μας όμως είναι άλλα τα σχέδια του Θεού, ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό. Η οικογένεια του Εβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα. (ΗΠΑ, 2007, 87′)

«Το τέλος μιας σχέσης» (The end of the affair) MEGA, 23.30
Η ιστορία δύο «καταραμένων», παράνομων εραστών στο Λονδίνο του Μεσοπολέμου, με βάση το ημιαυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Γκρέιαμ Γκριν. Πολύ καλή στιγμή του ιρλανδού σκηνοθέτη Νιλ Τζόρνταν, με καλές ερμηνείες από τους Ρέιφ Φάινς, Τζούλιαν Μουρ. (Αγγλία, 1999, 97′)

HeliosPlus