Δύο οικονομολόγοι στο τιμόνι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Δύο οικονομολόγοι, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον στο τιμόνι της ΕΒΖ. Πρόκειται για τον πρόεδρο κ. Αντώνιο Χατζηδιαμαντή, αντιπρόεδρο έως σήμερα της εταιρείας και δήμαρχο Λήμνου στο παρελθόν και τον κ. Μιχάλη Κεφαλόπουλο ιδιοκτήτη εταιρείας συμβούλων από την περιοχή της Θέρμης που αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου

Δύο οικονομολόγοι, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον στο τιμόνι της ΕΒΖ. Πρόκειται για τον πρόεδρο κ. Αντώνιο Χατζηδιαμαντή, αντιπρόεδρο έως σήμερα της εταιρείας και δήμαρχο Λήμνου στο παρελθόν και τον κ. Μιχάλη Κεφαλόπουλο ιδιοκτήτη εταιρείας συμβούλων από την περιοχή της Θέρμης που αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τριών εκτελεστικών μελών του ΔΣ της ΕΒΖ- του προέδρου Χρήστου Ρώσσιου, του διευθύνοντος συμβούλου Παντελή Μάνη και του μέλους Πέτρου Γάτσου. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συνεδρίασε και εξέλεξε νέα μέλη τους κ.κ. Μιχάλη Κεφαλόπουλο, Αντώνιο Μπούρη και Κωνσταντίνο Μανιατάκη και κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Εκτελεστικά Μέλη
Χατζηδιαμαντής Αντώνιος, Πρόεδρος
Κεφαλόπουλος Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος
Μπούρης Αντώνιος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
Μη Εκτελεστικά Μέλη
Τσιαπάρας Γεράσιμος, Μέλος
Κωνσταντίνος Μανιατάκης, Μέλος
Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη
Κερμανίδης Γαβριήλ, Αντιπρόεδρος
Βογιατζής Χρήστος, Μέλος
Η Επιτροπή Ελέγχου παραμένει ως έχει.
Η εκλογή των παραπάνω μελών του Δ.Σ. θα τεθεί προς επικύρωση στην κρίση της επόμενης γενικής συνέλευσης

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.