Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 8 Απριλίου

Εκπομπή μαγειρικής
«Γλυκές αλχημείες»
ΣΚΑΪ, 19.00
O Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει τις «Γλυκές Αλχημείες» του για ακόμη μία χρονιά, χαρίζοντας στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής γλυκές και απολαυστικές δημιουργίες. Σε έναν φωτεινό, λειτουργικό και ολοκαίνουργιο χώρο, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας μαγέψει και θα μας διδάξει βήμα-βήμα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τεχνικές και μεθόδους για να φτιάξουμε στο σπίτι υπέροχα γλυκά.


Ελληνική ταινία
«Αντε γεια»
ΕΡΤ1, 22.00
Μικρά και μεγάλα δράματα σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο μιας χήρας (Καίτη Παπανίκα) που ερωτεύεται έναν νεότερό της (Αλκις Κούρκουλος). Γνήσια αναβίωση του λαϊκού σινεμά της δεκαετίας του 1960 από τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο. (1990, 92′)


Ξένες ταινίες
«Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν» (Harry Potter and the prisoner of Azkaban) Star, 23.10
Ο νεαρός μάγος της συγγραφέως Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ «πετά» για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη σε μία από τις πιο σκοτεινές ταινίες «Χάρι Πότερ» που σκηνοθετήθηκε από τον Μεξικανό Αλφόνσο Κουαρόν («Τα παιδιά των ανθρώπων»). Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ξαναπαίζει τον Χάρι, αλλά η παράσταση ανήκει στον «τρελαμένο» Γκάρι Ολντμαν. (ΗΠΑ, 2004, 150′)
«Η κρυφή ατζέντα του φίλου µου»
(Little black book) MEGA, 01.00
Η Στέισι, βοηθός παραγωγού σε πρωινή εκπομπή, βγαίνει με έναν άνδρα που φοβάται τις δεσμεύσεις. Ανοίγοντας από περιέργεια την ατζέντα του, της έρχεται μια φαεινή ιδέα! Με την πρόφαση ότι μαζεύει υλικό για την εκπομπή της θα συναντήσει όλες τις πρώην του για να μάθει τα πάντα για τον αγαπημένο της. Το σχέδιό της θα ανατραπεί όταν γίνει φίλη με μία από αυτές. (ΗΠΑ, 2004, 111′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.