Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 9 Απριλίου

Αθλητική εκπομπή
«Kick off»
ΣΚΑΪ, 00.30
Ολη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση της εκπομπής το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης – Γιάννης Τσαούσης παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.


Ξένες ταινίες
«Εξολοθρευτής: η σωτηρία»
(Terminator Salvation)
MEGA, 21.15
Το τέταρτο μέρος του «Εξολοθρευτή» προσανατολίζεται στον πόλεμο ανθρώπων – μηχανών που λαμβάνει χώρα στον κατεστραμμένο πλανήτη του μέλλοντος. Οι Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Γουόρδινγκτον πρωταγωνιστούν. (ΗΠΑ, 2009, 115′)
«Λούνα, το θαλάσσιο πνεύμα»
(Luna: spirit of the whale) ΕΡΤ2, 22.15
Ενας κυβερνητικός εκπρόσωπος φθάνει στο Βανκούβερ Αϊλαντ για να επανενώσει μια ορφανή φάλαινα με το κοπάδι της, μεταφέροντάς την χιλιάδες μίλια μακριά. Οι κάτοικοι επαναστατούν, καθώς πιστεύουν ότι η φάλαινα είναι η μετενσάρκωση του νεκρού ηγέτη τους. Και ενόσω αυτοί κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν το γεγονός, ο γιος του πρώην ηγέτη και κληρονόμος του τίτλου βρίσκεται στη μέση μιας ανεξέλεγκτης διαμάχης, η έκβαση της οποίας θα είναι καθοριστική για τον χαρακτήρα και την ύπαρξή του. (Καναδάς, 2007, 86′)
«Φονικό όπλο Νο 3»
(Lethal weapon 3) STAR, 23.15
Ο Ρότζερ χρειάζεται μόνο επτά μέρες για να βγει στη σύνταξη και θέλει να περάσει αυτές τις μέρες όσο γίνεται πιο ήρεμα. Ο παρτενέρ του, ο Μάρτιν, όμως έχει αντίθετη γνώμη. Ετσι, αποφασίζει να του κάνει τη ζωή δύσκολη, μήπως και παραιτηθεί από την απόφασή του να εγκαταλείψει το Σώμα. Παράλληλα, οι δυο τους ερευνούν μια υπόθεση κλοπής πυρομαχικών από τις αποθήκες του αστυνομικού τμήματος και όλες οι ενδείξεις τούς οδηγούν στον Τζακ Τράβις, πρώην αστυνομικό. (ΗΠΑ, 1992, 110′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.