Ελληνική σειρά
«Συμμαθητές»
ΑΝΤ1, 22.15
Η Γκέλυ βγαίνει στο μπαρ με τον Νικόλα, εκεί όμως θα βρεθεί και ο Αλέξανδρος με την Ηρώ, που κυκλοφορούν πλέον ως ζευγάρι. Την ίδια ώρα η βραδιά στο σπίτι της Αλίκης με καλεσμένους τον Ανδρέα, τη Μαριλένα, την Τατιάνα και τον Φραγκίσκο εξελίσσεται σε νύχτα εκπλήξεων, καθώς η Αλίκη ενθαρρύνει τον Φραγκίσκο να αποκαλύψει ότι το παιδί της Τατιάνας είναι του Ανδρέα. Ο Φρίντομ ζητάει τη συμβουλή του Ισίδωρου για τη Σεσίλια, η Μπέτυ ετοιμάζεται να φύγει για πάντα, ενώ ο Αλέξανδρος και η Αλίκη παίρνουν ένα τηλεφώνημα από Κούλντογκ.


Ξένες ταινίες
«Cloud Atlas»
Star, 21.00
Η ιστορία ξεκινάει τον 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον, και κάνει τον γύρο του κόσμου, για να καταλήξει σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι χαρακτήρες επανενώνονται από τη μια ζωή στην άλλη. Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους επηρεάζουν τους χαρακτήρες, μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνος σε ήρωα και μια μοναδική πράξη καλοσύνης θα μεταδοθεί στους αιώνες ώσπου να γίνει έμπνευση για την επανάσταση. Με τους: Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζέιμς Ντ’ Αρσι, Σούζαν Σαράντον, Χιου Γκραντ. (ΗΠΑ / Γερμανία, 2012, 156′)


«Φιλαδέλφεια»
(Philadelphia) MEGA, 21.00
Μία από τις πρώτες ταινίες που πραγματεύτηκαν τίμια και ανθρώπινα το θέμα των πασχόντων από τη νόσο του AIDS. Στον κεντρικό ρόλο ο έξοχος Τομ Χανκς υποδύεται έναν ικανότατο δικηγόρο του οποίου η σταδιοδρομία διακόπτεται όταν γνωστοποιείται η μόλυνσή του από τον ιό. Με τη βοήθεια ενός μαύρου συναδέλφου (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) μηνύει την εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Το φιλμ του Τζόναθαν Ντέμι εγείρει σημαντικά ερωτήματα ηθικής και αξιών, τα οποία ίσως ακόμη παραμένουν αναπάντητα. (ΗΠA, 1993, 119′)

HeliosPlus