Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 7 Απριλίου

Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 22.15
Η καθημερινότητα της Ελλης και του Τζεμ στο καινούργιο σπίτι δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Τζεμ τρέχει στις πρόβες και στα live και η Ελλη δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τίποτε άλλο εκτός της Ερμίνας. Αυτό την κουράζει και την απογοητεύει. Συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος κίνηση να ζήσουν μόνοι τους. Απ’ την άλλη ο Τζέμ πώς να αφήσει την ευκαιρία για εξέλιξη; Οι γυναίκες της οικογένειας αναλαμβάνουν να εμψυχώσουν την Ελλη και οι άνδρες να συμβουλέψουν τον Τζεμ.


Ξένη σειρά
«Modern family»
STAR, 21.00
Είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων. Ο Μίτσελ και ο Κάμερον προσπαθούν να κλείσουν στον Μάνι ένα ραντεβού με το κορίτσι που του αρέσει. Ο Τζέι και η Γκλόρια πηγαίνουν να δουν μια κωμική παράσταση. Ο Φιλ και η Κλερ αποφασίζουν να κάνουν μια ρομαντική απόδραση. Η Χέιλι έρχεται αντιμέτωπη με έναν τρομακτικό εξεταστή οδήγησης, στην τρίτη προσπάθειά της να πάρει δίπλωμα. Ο Φιλ και ο Λουκ αναζητούν έναν θησαυρό κάτω από το σπίτι. Ο Μάνι προσπαθεί να ξεπεράσει τον φόβο του για τα τρενάκια στο λούνα παρκ ενώ η Λίλι λέει την πρώτη της λέξη.


Ξένη ταινία
«Το τελευταίο οχυρό»
(The last castle)
MEGA, 23.15
Η ένδοξη καριέρα του στρατηγού Γιουτζίν Ιρβιν (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) λήγει άδοξα όταν καταδικάζεται σε φυλάκιση στο «Κάστρο», μια στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας. Εκεί έρχεται σε σύγκρουση με τον διοικητή, που χρησιμοποιεί απάνθρωπες μεθόδους επιτήρησης και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στην αφαίρεση ζωής. Αποφασισμένος να του δώσει ένα μάθημα, ο Ιρβιν συσπειρώνει γύρω του 1.200 κρατουμένους και οργανώνει σχέδιο κατάληψης της φυλακής. Ομως ούτε εκείνος πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. (ΗΠΑ, 2001, 121′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.