Τουριστική έκθεση για την αγορά της Μεσογείου

Στην αγορά της Μεσογείου εστιάζει η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας.

Στην αγορά της Μεσογείου εστιάζει η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας.
Η ΜΙΤΕ «είναι μία δημιουργική πρωτοβουλία που φιλοδοξούμε να αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού και στόχος μας είναι να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο. Ξεκινάμε με περισσότερους από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, 250 επιλεγμένοι buyers και θα υποδεχτούμε πάνω από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Καραχρήστος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. «Είναι μία έκθεση διεθνοποιημένη», επισήμανε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της fedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης. Και πρόσθεσε ότι η ΜΙΤΕ «απαντάει στις εξελίξεις στο μέτωπο του Τουρισμού στην ιδιαίτερη περιοχή της Μεσογείου που προέρχονται από τις συνεργασίες Ελλάδος, Ισραήλ, Κύπρου».
Η έκθεση οργανώνεται πρώτη φορά στην Αθήνα και θα έχει διάρκεια τέσσερις μέρες, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείσουν διακοπές και ταξίδια σε δελεαστικές τιμές προσφοράς, παράλληλα με διαγωνισμούς για δωρεάν διακοπές, εισιτήρια και διαμονή σε ελληνικούς ή ξένους προορισμούς.
Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των: υπουργείο Τουρισμού, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας, Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Ενωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), Ομοσπονδία Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (fedHATTA), Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, Αργοσαρωνικού (Ε.Ξ.Α.-Α.Α.), Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.), Επιμελητηριακός Ομιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), Eυρωπαϊκή Ενωση Νησιωτικών Επιμελητηρίων -INSULER, Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.