Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 6 Απριλίου

Ελληνική σειρά
Το σόι σου
Alpha, 21.00
Οι τηλεοράσεις και τα tablets παίρνουν φωτιά. Το σόι χαλαρώνει βλέποντας την αγαπημένη του σειρά, «Το σόι σου». Ποια η γνώμη των οικογενειών για το τι σημαίνει να είναι κάποιος ηθοποιός και πόσο εύκολα νομίζουν ότι γυρίζεται ένα επεισόδιο; Τι πιστεύουν οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι ότι συμβαίνει στα παρασκήνια των γυρισμάτων και τι στα αλήθεια συμβαίνει; Αστεία περιστατικά, απίστευτα σαρδάμ, γκάφες, ατυχήματα αλλά και «πειραγμένες» σκηνές έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα για όσα διαδραματίζονται πίσω από τις κάμερες.


Ξένη σειρά
Εξι αδελφές
ΕΡΤ2, 19.00
Η δόνα Ντολόρες ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να φύγει από το σπίτι και η Μπιάνκα τής προτείνει να μείνει στο πατρικό της μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, όμως τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Στο εργοστάσιο οι εργάτες συνεχίζουν την κοροϊδία προς τον Σαλβαδόρ, γιατί υπακούει σε διαταγές της Ντιάνα. Εκείνος θίγεται και επηρεάζεται η σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του.


Ξένες ταινίες
«Stoker»
STAR, 22.00
Η 18χρονη Ιντια χάνει ξαφνικά τον πατέρα της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μια απώλεια που τη σημαδεύει. Λίγο μετά, ο θείος Τσάρλι, του οποίου αγνοούσε την ύπαρξη, έρχεται να μείνει μαζί με την κοπέλα και τη συναισθηματικά ασταθή μητέρα της. Η Ιντια αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας έχει απώτερα κίνητρα, αντί όμως να αισθανθεί οργή ή φόβο, το μοναχικό κορίτσι αρχίζει να τον ερωτεύεται παράφορα. (Βρετανία / Ν. Κορέα / ΗΠΑ, 2013, 91′)
«Marksman»
MEGA, 24.00
Η Ρωσία βρίσκεται στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη σώσει: o Πέιντερ. Είναι ο πιο επικίνδυνος πράκτορας των αμερικανικών δυνάμεων και αναλαμβάνει να εξουδετερώσει ένα πυρηνικό εργοστάσιο που έχει πέσει στα χέρια τσετσένων τρομοκρατών προτού το ανατινάξουν. (ΗΠΑ, 2005, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.