Ελληνική σειρά
Το σόι σου
Alpha, 21.00
Οι τηλεοράσεις και τα tablets παίρνουν φωτιά. Το σόι χαλαρώνει βλέποντας την αγαπημένη του σειρά, «Το σόι σου». Ποια η γνώμη των οικογενειών για το τι σημαίνει να είναι κάποιος ηθοποιός και πόσο εύκολα νομίζουν ότι γυρίζεται ένα επεισόδιο; Τι πιστεύουν οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι ότι συμβαίνει στα παρασκήνια των γυρισμάτων και τι στα αλήθεια συμβαίνει; Αστεία περιστατικά, απίστευτα σαρδάμ, γκάφες, ατυχήματα αλλά και «πειραγμένες» σκηνές έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα για όσα διαδραματίζονται πίσω από τις κάμερες.


Ξένη σειρά
Εξι αδελφές
ΕΡΤ2, 19.00
Η δόνα Ντολόρες ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να φύγει από το σπίτι και η Μπιάνκα τής προτείνει να μείνει στο πατρικό της μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, όμως τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Στο εργοστάσιο οι εργάτες συνεχίζουν την κοροϊδία προς τον Σαλβαδόρ, γιατί υπακούει σε διαταγές της Ντιάνα. Εκείνος θίγεται και επηρεάζεται η σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του.


Ξένες ταινίες
«Stoker»
STAR, 22.00
Η 18χρονη Ιντια χάνει ξαφνικά τον πατέρα της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μια απώλεια που τη σημαδεύει. Λίγο μετά, ο θείος Τσάρλι, του οποίου αγνοούσε την ύπαρξη, έρχεται να μείνει μαζί με την κοπέλα και τη συναισθηματικά ασταθή μητέρα της. Η Ιντια αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας έχει απώτερα κίνητρα, αντί όμως να αισθανθεί οργή ή φόβο, το μοναχικό κορίτσι αρχίζει να τον ερωτεύεται παράφορα. (Βρετανία / Ν. Κορέα / ΗΠΑ, 2013, 91′)
«Marksman»
MEGA, 24.00
Η Ρωσία βρίσκεται στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη σώσει: o Πέιντερ. Είναι ο πιο επικίνδυνος πράκτορας των αμερικανικών δυνάμεων και αναλαμβάνει να εξουδετερώσει ένα πυρηνικό εργοστάσιο που έχει πέσει στα χέρια τσετσένων τρομοκρατών προτού το ανατινάξουν. (ΗΠΑ, 2005, 90′)

HeliosPlus