Πιλάφι αραμπιάτα με γαρίδες σοτέ

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες

3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια

½ σκελίδα σκόρδο

αλάτι, πιπέρι

1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο

1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.

Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.