Διαθέσιμο από το Apple Store και το Google Play, είναι πλέον το LODMobile, η εφαρμογή της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού LOD, που φιλοδοξεί να χωρέσει κάθε επιχείρηση στην παλάμη του ενός χεριού.
Ένα application που σου επιτρέπει να «κουβαλάς» μαζί σου την εταιρεία σου με όλα τα στοιχεία στα οποία θέλεις να έχεις πρόσβαση κάθε στιγμή από κάθε σημείο της γής σε 4 ίντσες.
Οι επιχειρήσεις πια δεν κάνουν loading, αλλά LODing και χωρίς υπολογιστές, tablet ή άλλες συσκευές, μόνο με το κινητό βρίσκονται συνδεδεμένες στον απόλυτο βαθμό.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τοLOD Mobileσας κρατά σε επαφή με όλα τα σημαντικά δεδομένα του πληροφοριακού συστήματος της επιχείρησης σας, έχει την δυνατότητα χωρίς επιμέρους χρεώσεις , χωρίς κρυφά κόστη και χωρίς service να νοιώθετε παντού ότι είστε στο κέντρο του server σας και των πληροφοριών.
Το LOD Mobileπαρέχει την πληροφόρηση που χρειάζεται κάθε επικεφαλής ή υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εταιρείας ανάλογα με τον ρόλο του πριν από κάθε ενέργεια και απόφαση.
Η πρόσβαση στην πληροφορία της εταιρείας σας είναι στο χέρι σας και είναι συμβατή με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς, τα δεδομένα σας δεν μοιράζονται στα «σύννεφα», αλλά παραμένουν στον δικό σας Server, μπορούν όμως να προσαρμοστούν σε ό,τι μορφή χρειάζεται σε Excel, PDF,PNG.
Tο LODMobile είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά Ios, Android, Windows και έχει δυνατότητα απεικόνισης των δεδομένων σε browser, tablet, και mobile.