Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στο δρόμο»
Alpha, 21.50
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο». Η «Κονσέρβα» παίρνει τον δρόμο προς την Κόρινθο με τους Γιώργηδες σε μεγάλη φόρμα και τις διαδρομές τους γεμάτες κέφι. Η λίστα με τις επιθυμίες τους είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν θέλουν να χάνουν ούτε λεπτό από την πραγματοποίησή τους. Η κόντρα τους φτάνει στο ζενίθ. Τα μαθήματα που παίρνουν από τη διαδρομή τους και μοιράζουν απλόχερα σε όλους μας είναι πολύτιμα. Το κουβάρι των επιθυμιών τους ξετυλίγεται, ζωντανεύοντας παιδικά τους απωθημένα και όνειρα, αλλά και την όχι και τόσο καλά κρυμμένη τρέλα τους!
Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
AΝΤ1, 23.15
Οι μπράβοι του βαρόνου Φωκά κρατούν δεμένους στον Mama’s τους Θαλή, Νίνα, Μάξιμο, Μήτσο προκειμένου να μάθουν πού είναι η Στέλλα. Η Στέλλα όμως έχει φύγει με τον Γρηγόρη για να συναντήσει τον πατέρα της στο ξενοδοχείο. Ο Κωστής προσπαθεί να το σκάσει με τη Δανάη χωρίς να τους πάρουν είδηση οι εισβολείς. Η Αγγέλα αποφασίζει, με τη βοήθεια του Γρηγόρη, να κάνει ντου στο Mama’s για να σώσει τους δικούς της. Κι ενώ το σχέδιο φέρνει αποτελέσματα, η εμφάνιση της Στέλλας εκεί θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.
Ξένη ταινία
«Ο υποκινητής» (Inside man)
STAR, 22.00
Μια συμμορία ληστών καταλαμβάνει παράρτημα τράπεζας με ομήρους στην καρδιά του νεοϋορκέζικου Μανχάταν. Σύντομα αρχίζει το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού ανάμεσα στον ευφυή αρχηγό της σπείρας (Κλάιβ Οουεν) και στον ικανό αστυνομικό που έχει αναλάβει την ευθύνη των διαπραγματεύσεων (Ντενζέλ Ουάσιγκτον). (ΗΠΑ, 2006, 119′)

HeliosPlus