Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 1 Απριλίου

Σούπερ λιγκ
Ολυμπιακός – Πλατανιάς
Novasports2HD, 19.30
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα του Πλατανιά στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος.
Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»
ALPHA, 21.00
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στον καλλιτέχνη Πάνο Γαβαλά, που άφησε τη δική του σφραγίδα στη μουσική μας ιστορία, με την ιδιαίτερη φωνή και το ξεχωριστό του στυλ.
Ξένες ταινίες
«Η εποχή των παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων» (Ice age: continental drift)
STAR, 21.00
Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Στο μεγάλο ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Οσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ. (ΗΠΑ, 2012, 82′)
«Gothika» MEGA, 22.50
Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σε έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτε. (ΗΠΑ, 2004, 95′)
«Ο γάμος του εραστή μου» (The wedding planner) ΣKAΪ, 23.15
Η Μαίρη είναι διοργανώτρια γάμων, φιλόδοξη, εργατική, εξαιρετικά οργανωτική και ξέρει πάντα τι να κάνει για να μετατρέψει τον οποιονδήποτε γάμο σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός. Οταν όμως στον μεγαλύτερο γάμο της καριέρας της ερωτεύεται τον γαμπρό, έρχονται τα πάνω κάτω. Θα τον βοηθήσει τελικά να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του ή θα πάρει η ίδια τη θέση της νύφης; (ΗΠΑ, 2001, 102′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.