Μπάσκετ Λιγκ
Παναθηναϊκός – Τρίκαλα
Novasports2HD, 19.00
Στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη θεσσαλική ομάδα.
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά, ανησυχώντας για την υγεία του Διαμαντή. Ο νέος έρωτας του Σήφη στην Ιταλία έχει ως αντίκτυπο να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η συνεργασία με τον Σπαλέτι. Ο Χαρίδημος αρχίζει να αναρωτιέται τι δεν πάει καλά, αφού μετά την αδιάφορη στάση της Γεσθημανής «τρώει πόρτα» και από την Κωνσταντίνα. Η Δήμητρα «φορτώνει» στην Αλεξάνδρα και τα 2 μικρότερα παιδιά της και φεύγει για Κρήτη. Οταν ο Μηνάς βλέπει τυχαία την Κουκίτσα με τη Λίνα μαζί, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και η Δάφνη καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση.


Ξένες ταινίες
«Looper» (Λούπερ) STAR, 22.00
Χρονομπερδεμένη αλλά ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Ρίαν Τζόνσον, με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ στον ρόλο ενός Looper, επαγγελματία δολοφόνου, τα θύματα του οποίου είναι πράκτορες. Συμπρωταγωνιστεί ο Μπρους Γουίλις. (ΗΠΑ, 2012, 106′)
«Ο παραχαράκτης» (The forger)
ALPHA, 23.30
Ο Ρέι Κάτερ, ένας διαβόητος παραχαράκτης δεύτερης γενιάς, καταφέρνει να αποφυλακιστεί μήνες νωρίτερα από το προβλεπόμενο, λόγω του ότι ο γιος του έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Οταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να βγει πρόωρα από τη φυλακή έρχεται να ζητήσει το αντάλλαγμά του, ο Ρέι Κάτερ δεν έχει πολλά περιθώρια να τον αποφύγει. Η νέα αποστολή του είναι να κλέψει τον πίνακα του Μονέ «Γυναίκα με ομπρέλα» από το μουσείο που εκτίθεται και να τον αντικαταστήσει με έναν πλαστό, που θα χειροτεχνήσει ο ίδιος. (ΗΠΑ, 2014, 92′)

HeliosPlus