Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΕΡΤ2, 21.45
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη ρωσική ομάδα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.


Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ANT1, 22.15
Ο Τζεμ δίνει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη και τα κάνει μούσκεμα καθώς λέει ανακρίβειες και πράγματα που θίγουν όλους. Αυτό πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ολη η οικογένεια στρέφεται εναντίον του αλλά και όλοι τσακώνονται με όλους. Η Ντίνα έχει ιδέα για τραπέζι συμφιλίωσης που μόνο σε συμφιλίωση δεν καταλήγει. Η Ευθυμία είναι εκείνη που καταφέρνει να τους κρατήσει ενωμένους. Η Ελλη δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι αυτή η μικρή μπήκε στην οικογένεια για τα καλά.
Ξένες ταινίες
«Brave» ALPHA, 21.50
Η Μέριντα, μια καταπληκτική τοξότης, είναι αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή. Οταν όμως αψηφήσει ένα αρχαίο έθιμο, θύελλα αντιδράσεων θα προκληθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Η Μέριντα θα καταφύγει στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, όμως σύντομα διαπιστώνει ότι έτσι έχει μπλέξει σε μια ακόμα πιο επικίνδυνη κατάσταση. Ο μόνος τρόπος να σωθεί είναι να επιστρατεύσει κάτι περισσότερο από τη γενναιότητα που κυλάει στις φλέβες της. Η ταινία έχει κερδίσει το Οσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο BAFTA στην κατηγορία καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων για το 2012. (ΗΠΑ, 2012, 103′)
«Οταν η Γη σταματήσει»
(The day the Earth stood still)
STAR, 22.00
Ενας επισκέπτης από το Σύμπαν αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Μια μητέρα και ο γιος της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως η Γη δεν μπορεί να ζήσει μαζί τους και πως για να ζήσει πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν. (ΗΠΑ/Καναδάς, 2008, 95′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.