ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια
½ σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο
1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.