Σούπερ Λιγκ
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
Novasports2HD, 15.00
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την ομάδα του Πανιωνίου.

Παναθηναϊκός – Ολυµπιακός
Novasports1HD, 19.30
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα του Πειραιά στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ξένες ταινίες
«Real steel»
Alpha, 21.00
Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτό της υψηλής τεχνολογίας. Ο Τσάρλι δεν χάνει την ευκαιρία. Αποφασίζει μαζί με τον γιο του να ξαναφτιάξουν το ρομπότ και να επιστρέψουν στα ρινγκ για να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της νίκης. Σε έναν κόσμο όπου τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή και oι ατσάλινοι μποξέρ ανεβαίνουν στο ρινγκ. (ΗΠΑ, 2011, 127′)
«King Kong»Star, 22.45
Το πρώτο μετά τον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» επίτευγμα της αστείρευτης φαντασίας του Πίτερ Τζάκσον είναι ένα εξωτικό παραμύθι βίας, περιπέτειας και τρελού έρωτα. Η αγάπη του σκηνοθέτη για τον παραγωγής 1933 «Κινγκ Κονγκ» διαχέει αυτή την τρίωρη, χορταστική εκδοχή για τον διασημότερο γορίλα του κινηματογραφικού θεάματος. Με τους Εντριαν Μπρόντι, Ναόμι Γουότς και Τζακ Μπλακ. (ΗΠΑ / Γερμανία / Νέα Ζηλανδία, 2005, 170′)

«Ζήτημα τιµής» (A few good men)
MEGA, 23.50
Σε μια αμερικανική βάση της Κούβας ένας πεζοναύτης που δεν άντεχε τα σκληρά γυμνάσια βρίσκεται νεκρός μετά το τρομερό καψώνι. Η υπεράσπιση των δύο ενόχων ανατίθεται σε έναν άπειρο δικηγόρο, τον υποπλοίαρχο Ντάνιελ Κάφι (Τομ Κρουζ). Αρχικά, η υπόθεση φαίνεται εύκολη, ωστόσο η ουσία της ιστορίας κρύβει περισσότερα καθώς πίσω από τους δύο ενόχους κρύβεται ο ηθικός αυτουργός. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη Νέιθαν Τζέσεπ (Τζακ Νίκολσον). (ΗΠΑ, 1992, 133′)

HeliosPlus