Οι ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής στο ελληνικό στοίχημα

H δράση από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής έρχεται στην Ελλάδα και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος αποκτούν τη δυνατότητα να διεκδικούν ακόμη περισσότερα κέρδη συμμετέχοντας στον νοτιοαφρικανικό κοινό «κουμπαρά».

H δράση από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής έρχεται στην Ελλάδα και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος αποκτούν τη δυνατότητα να διεκδικούν ακόμη περισσότερα κέρδη συμμετέχοντας στον νοτιοαφρικανικό κοινό «κουμπαρά». Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ φέρνει στη χώρα μας τηPhumelela, τονπάροχο στοιχήματος για τις νοτιοαφρικανικές ιπποδρομίες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιπποδρομιακού στοιχήματος παγκοσμίως. Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών θα ανακοινωθεί αύριο 11 Μαρτίου 2017, σε ειδική εκδήλωση,στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.
ΗPhumelela, με καθημερινή δράση καικούρσες364 μέρες το χρόνο, προσφέρει θέαμα τόσο από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής όσο από τις πίστες σε Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Μαυρίκιο και Ζιμπάμπουε. Το πρόγραμμα των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών προβλέπει κούρσες κάθε απόγευμα και διπλές ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις τα περισσότερα Σάββατα. Ετησίως, διοργανώνονται 3.800 διαδρομές.
Επιπλέον, η εισαγωγή του κοινού «κουμπαρά» των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών, με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα ποσά, παίζοντας στα περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.