15-17 Μαρτίου η δημόσια εγγραφή για το ομόλογο του ΟΠΑΠ

Το χρονικό διάστημα 15-17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή ομολόγου έως 200 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΠ στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος

Το χρονικό διάστημα 15-17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή ομολόγου έως 200 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΠ στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η έκδοση θα έχει πενταετή διάρκεια, θα είναι ύψους έως 200 εκατ. ευρώ και θα διαιρείται σε 200.000 ομολογίες ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ η κάθε μία.
Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της έκδοσης, η εταιρεία θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 117,6 εκατ. ευρώ την περίοδο 2017 –2019. Ειδικότερα, 72,1 εκατ. θα δαπανηθούν για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και των πρακτορείων, 25,2 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου παιχνιδομηχανών (VLTs) και 20,3 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση τερματικών στοιχηματισμού τύπου self-service (SSBTs) και virtual games στα πρακτορεία.
Η δημόσια προσφορά όπως και στην περίπτωση της Housemarket (IKEA) θα γίνει μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οπως προκύπτει από το ενημερωτικό, η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ομολογιών έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.