Στην εκτίμηση ότι το 2017 θα είναι η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 50 ετών για την εσωτερική αγορά τσιμέντου προέβη ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΓΕΤ Ηρακλής κ. Γ. Μίχος στο πλαίσιο εκδήλωσης της εταιρείας για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Καλός οδηγός».
Η πρόβλεψη αυτή βασίζεται, σύμφωνα με τον κ. Μίχο, στο γεγονός ότι δεν προχωράνε τα μεγάλα έργα υποδομών που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών της τσιμεντοβιομηχανίας. Για το 2016 ο κ. Μίχος ανέφερε πως κινήθηκε συνολικά όπως το 2015, μόνο που ήταν καλύτερο καθώς δεν υπήρχαν οι δύο «παγωμένοι» μήνες των capital controls.

Σε ότι αφορά στον στόχο του νέου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Καλός Οδηγός» που υλοποιεί ο όμιλος εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι να υπενθυμίσει στους οδηγούς τους κανόνες ορθής οδικής συμπεριφοράς και να τους εμπνεύσει να σέβονται τα οδικά πρότυπα συμπεριφοράς καθιστώντας τους και προσωπικά υπεύθυνους για την ασφάλειά τους.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων μεταφοράς φορτίου και λεωφορείων λαμβάνοντας υπόψη τη φύση της δουλειάς τους και το περιβάλλον εργασίας τους.
Αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις, τα οποία προβάλλονται αποκλειστικά για τους επαγγελματίες οδηγούς του ομίλου από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr. Με «οδηγό» τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, το πρόγραμμα καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας από τα πιο απλά και καθημερινά μέχρι τα πιο εξειδικευμένα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί στην καθημερινότητά τους.
Με τρόπο απλό, παραστατικό και ευχάριστο, περισσότεροι από 600 επαγγελματίες οδηγοί του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες, ώστε να γίνουν ακόμα πιο «Καλοί Οδηγοί».