Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 8 Μαρτίου

Εκπομπή
Στον δρόμο
Alpha, 21.50
60 μέρες σε ένα βαν. Γειτονιά τους, όλη η Ελλάδα. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βγαίνουν «Στον δρόμο». Bάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν που ανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να εκπληρώνουν τις πιο τρελές επιθυμίες. Η πορεία της «Κονσέρβας» δεν είναι καθορισμένη. Τη διαδρομή τη χαράζει κάθε φορά η επιθυμία των Γιώργηδων αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν ή συναντούν στον δρόμο τους. Αγωνία, συγκίνηση, ενθουσιασμός, απογοήτευση, γέλιο αλλά και η χαρά της εμπειρίας. Οι επιθυμίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων και καταστάσεων.
Ελληνική σειρά
Μπρούσκο
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Αντρέας δείχνει τη δυσαρέσκειά του στην Αναστασία για τη συνάντησή της με τον Ματθαίο, αφού μοιάζει να υποψιάζεται ότι πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης, συμβαίνει και κάτι άλλο. Ο Πάτροκλος, υποδυόμενος κάποιον άλλον, μαθαίνει από τη Δανάη ότι ο Αχιλλέας θα παρατείνει τη διαμονή του στην Κρήτη με τη Μελίνα, άρα τώρα μπορεί να μπει στο σπίτι ανενόχλητος, όπου εκεί βρίσκεται και η μικρή Αγάπη, και να προχωρήσει με τα υποχθόνια σχέδιά του.
Ξένες ταινίες
«Στενά περιθώρια»
(Man on a ledge)
STAR, 22.00
Πρώην αστυνομικός (Σαμ Γουόρδινγκτον) απειλεί ότι θα πηδήξει από το περβάζι ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης. Γιατί όμως; Καλοφτιαγμένο b movie του Ασγκερ Λεθ με τον Εντ Χάρις σε β’ ρόλο. (ΗΠΑ, 2012, 92′)

«Εριν Μπρόκοβιτς»
(Erin Brockovitch)
MEGA, 24.00
Κοινωνική ταινία «δικαστικού περιεχομένου» του Στίβεν Σόντερμπεργκ με την Τζούλια Ρόμπερτς (βραβείο Οσκαρ) σε ρόλο δις διαζευγμένης μητέρας τριών παιδιών, η οποία ως βοηθός δικηγόρου (Αλμπερτ Φίνεϊ) αποδεικνύεται καλύτερη και από τους αποφοίτους του Χάρβαρντ! (ΗΠΑ, 1999, 125′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.