Επιλογές για την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ΑΝΤ1, 23.15
Η Στέλλα σκέφτεται τις προειδοποιήσεις του Γρηγόρη και είναι αγχωμένη. Ο Κωστής τα έχει βάλει με τον Μάξιμο επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο που έφυγε η Μαριάντζελα. Ο Θαλής ζητεί από τη Νίνα να παίξει τον ρόλο της κλασικής νοικοκυράς και εκείνη για να του αποδείξει τα αισθήματά της δέχεται να προσπαθήσει. Ο Μήτσος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την παράλογη ζήλια της Κατερίνας και να τη φέρει κοντά του. Και όλα αυτά σε μια ντίσκο βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Μάξιμος για χάρη της Στέλλας που ίσως να είχε αίσια κατάληξη εάν δεν εμφανιζόταν μια όμορφη κοπέλα, η Δανάη, που θα δηλώσει ότι είναι κόρη του Μάξιμου.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»
ΕΡΤ1, 19.45
Ο Μέρντοχ διασκεδάζει σε μια καλοκαιρινή γιορτή και εκεί βλέπει κάτι που μπορεί να ήταν και σκηνή φόνου. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν το μόνο άτομο που μπορεί να τον διαφωτίσει είναι μια γυναίκα που δυσκολεύεται πάρα πολύ να μιλήσει. Ο Μέρντοχ χωρίς καν θύμα, δεν ξέρει πού να στραφεί για να βρει την άκρη.
Ξένες ταινίες
«Gravity»
STAR, 22.00
Ανορθόδοξη περιπέτεια επιβίωσης στο Διάστημα, όπου δύο αστροναύτες (Τζορτζ Κλούνεϊ, Σάντρα Μπούλοκ) έχουν μείνει παντελώς μόνοι και εκτός σκάφους. Ο Αλφόνσο Κουαρόν σκηνοθέτησε μια ποιητική διαστημική ταινία και δικαίως κέρδισε το Oσκαρ σκηνοθεσίας. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2013, 81′)

«Η απαγωγή» (The missing)
MEGA, 24.00
Εξαιρετικά ενδιαφέρον, χαμηλών τόνων, μυστικιστικό γουέστερν με την Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο μιας μοναχικής γυναίκας που προκειμένου να βρει τα ίχνη της απαχθείσης κόρης της από έναν Ινδιάνο Απάτσι, αναγκάζεται να στραφεί για βοήθεια στον πατέρα της (Τόμι Λι Τζόουνς). Η ιδιόρρυθμη σχέση των δυο τους είναι ο γερός κορμός της ταινίας που ανήκει στις λιγότερο γνωστές αλλά πολύ καλές του Ρον Χάουαρντ. (ΗΠΑ, 2003, 137′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.