Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 20.00
Μετά από μια πυρκαγιά που ξεσπάει στο οίκο ανοχής της Ετι, ανακαλύπτουν νεκρή μια πόρνη. Μόνο που δεν τη σκότωσε η φωτιά, αλλά ένα σύρμα που κάποιος τύλιξε γύρω από τον λαιμό της. Ο δικαστής που μόλις της είχε κάνει πρόταση γάμου είναι αυτός που τη σκότωσε σε μια έκρηξη ζήλιας, ή ο ζωγράφος που είναι γνωστός για τις βίαιες τάσεις του;

Ξένες ταινίες
«Οι περιπέτειες του Τεν Τεν:
το μυστικό του μονόκερου»
(Adventures of Tin Tin) MEGA, 21.00
Το ρετρό γραμμικό κινούμενο σχέδιο εκσυγχρονίζεται με την υπογραφή του σπεσιαλίστα Στίβεν Σπίλμπεργκ. Οι περιπέτειες του ριψοκίνδυνου δημοσιογράφου Τεν Τεν και του χαριτωμένου σκύλου του, Μιλού, γίνονται ένα εντυπωσιακό animation που θα κάνει τους λάτρεις του κλασικού κόμικ να τρίβουν τα μάτια τους. Οπως και να έχει, θα μπεις σε έναν παραμυθένιο κόσμο ντυμένο με εξαιρετική ψηφιακή τεχνολογία. (ΗΠΑ, 2011, 107′)
«Η νύφη το ‘σκασε»
(Runaway bride) Star, 22.00
Περίπου μία δεκαετία μετά το «Pretty woman», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για ακόμη ένα συμπαθητικό παραμύθι, όπου η νύφη δεν λέει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα λαμπερά χαμόγελα είναι ουσιαστικά ό,τι απομένει από τη θέαση αυτής της ταινίας, η οποία ωστόσο χρησιμεύει για ένα ευχάριστο τηλεοπτικό-κινηματογραφικό βράδυ. (ΗΠΑ, 1999, 102′)
«Twilight saga: Χαραυγή, μέρος 1ο»
(The Twilight saga: Breaking dawn, part 1)
Star, 22.10
Πρώτο μέρος της τρίτης ταινίας του κινηματογραφικού «σαπουνοπερατικού» «Λυκόφωτος» από τη σειρά μυθιστορημάτων με σύγχρονους βρικόλακες της Στέφανι Μέγερ: Κρίστεν Στιούαρτ, Μπέλα / άνθρωπος, Ρόμπερτ Πάτινσον, Εντουαρντ / βρικόλακας και Μπιλ Κόντον στη σκηνοθεσία. (ΗΠΑ, 2009, 130′)

HeliosPlus